Testimoniale

Mihaela Nitu

Senior Software


Am lucrat cu Serban la peste 10 videouri de clienti si suntem extrem de multumiti. Are un ochi foarte bun pentru detalii, lucreaza foarte repede si curat, este flexibil si deschis si foloseste echipamente profesioniste de ultima generatie. In plus, reuseste sa faca oamenii sa se relaxeze in fata camerei, este prietenos si foarte usor de lucrat cu el. Il recomandam pe Serban oricui doreste sa realizeze un video de calitate, rapid si de efect.

Simona MIncu

Intrum Romania


I highly recommend Serban for any type of video production but especially for corporate footage. He is very proactive, fast and easy to work with. It's a challenging job to find the right partner for your video content and that's another reason why I was so impressed by Serban.

Gabriela Lungu

SEOmonitor


Serban este colaboratorul ideal. Nu numai ca intelege produsul, indiferent cat de tehnic si complex, mai bine decat un angajat, dar iti pune intrebari la care nu te-ai fi gandit si iti sesizeaza detalii pe care nu le-ai vazut nici tu, nici colegii tai. Lucrul cu Serban e ca o competitie care nu poate duce decat intr-un rezultat impecabil. Pe langa ca nu executa "dupa ureche" fara sa fi inteles cerintele, nu e nevoie sa-i dai decat o directie generala de concept, caci creativitatea lui Serban se ocupa de restul. Iar la final, intelege ca iti trebuie "ieri" si daca se poate si "la un pret rezonabil". Il recomand cu toata increderea.

Ionut Ionescu

Fast Production Film


Serban este colaboratorul ideal. Din cuvinte putine el reuseste sa inteleaga totul. Unde. Cand. Ce. E tot ce trebuie sa stie. "Before deadline" si "within the budget" sunt coordonatele cu care Serban isi multumeste partenerii. Il recomand cu incredere.

Echipa de Relatii Publice

MedLife


Ne-a facut placere sa lucram cu Serban. Este un adevarat profesionist care se diferentiaza rapid de restul freelancerilor  prin 3 calitati esentiale: promptitudine atat in ceea ce priveste insusirea cerintelor cat si in ceea ce priveste timpul de livrare al proiectului, flexibilitate si creativitate. Il recomandam cu caldura pentru orice proiect corporate din sfera video.

Valeriu Husanu

URB


Seriozitatea, dialogul permanent pe durata colaborarii și rigurozitatea gestionarii proiectului nostrum, recomandă  Vidcor drept un partener de încredere, pe care ne bucurăm să îl alăturăm galeriei noastre de colaboratori, și pe care contăm si la viitoarele proiecte care privesc promovarea companiei noastre. De asemenea, suntem multumiti că serviciile oferite de către dumneavoastră au dat conturul viziunii noastre de prezentare a proceselor de productie si de calitate din compania noastra și că am putut parcurge împreună etapele de concepție, filmare, montaj si finalizare a videoclipului, pentru ca rezultatul să fie unul care să aducă satisfacție ambelor părți. Competenta, profesionalism, promptitudine dar mai ales flexibilitate sunt calitati esentiale care descriu perfect imaginea Vidcor.

Adriana Mihaela Popus

Cofondator, Bursa HR


Imi place sa intalnesc si sa ma inconjur de oameni cu adevarat pasionați de  ceea ce fac. Ce-l diferentiaza pe Serban de restul profesionistilor, este capacitatea lui remarcabila de a te asculta cu atentie, de a analiza, de a sintetiza si de a “traduce” apoi informatia in imagini, sunet si miscare. Am gasit in Serban un partener de lucru profesionist, de incredere , responsabil, dar si cu simtul umorului, entuziast si gata oricand de a oferi solutii inovative. Timpul “petrecut” impreuna la filmările pentru Bursa HR a fost si frumos si cu folos! Astept cu drag urmatoarea colaborare.

Ovidiu Popescu

Brand Manager, Implantium & Medical Company


Sub calmul de suprafata al lui Serban se ascunde o fiinta cu o imaginatie dincolo de limite. Stie mai bine decat oricine cum sa integreze concepte grafice din zona corporate pentru a transmite cu o claritate de invidiat mesajul cerut in brief. Ni s-a intamplat sa avem material video limitat si chiar si in acele conditii Serban a reusit sa livreze montaje video de exceptie. Daca mai punem in balanta si abilitatea lui de a livra executii profesionale folosind bugete atent calculate, atunci vorbim deja de un partener de lunga durata, indispensabil oricarei companii care doreste sa fructifice orice oportunitate de publicitate folosind canalele video!

Annamária Biró

Brand Manager, Zoniz


Imi face placere sa lucrez cu Serban, deoarece stiu ca pot conta pe el, este proactiv si dedicat de fiecare data. Clipurile realizate impreuna sunt creative si transpun foarte bine ideile pe care dorim sa le transmitem. Este un partener de incredere si il recomand cu drag.

Eren Koc

Executive Director, Romtera Product


Din punctul meu de vedere a colabora cu Serban inseamna profesionalism, promptitudine, stil si calitate. Serviciile sunt la standarde foarte inalte si ar trebui sa reprezinte un etalon pentru toti ceilalti din domeniu.

Razvan Costache

General Manager, International Cooling Systems


Profesionist. Am avut rezultate de exceptie pe productie video si prezentari grafice. Cunostintele de marketing si experienta in segmentul corporate video il fac partenerul potrivit pentru dezvoltarea de mesaje de comunicare complexe.

Ozana Giusca

CEO & Owner, Tooliers


Il consider pe Serban parte din echipa Tooliers. Ori de cate ori avem nevoie de servicii video stiu ca pot conta pe el.Ce imi place cel mai mult la Serban este ca el vine cu propuneri si solutii. Serban gandeste ce e mai bine pentru compania noastra, ceea ce imi economiseste mie timp.

Andreea Moisa

General Manager, Beans United


Ce apreciez cel mai mult la Serban este dorinta lui de a oferi cat mai mult, fiind intotdeauna proactiv, creativ si dedicat. Il recomand cu placere tuturor celor ce doresc sa dezvolte cu succes o strategie de comunicare video.

Sorin Faur

HR Director, BDO Romania


Am descoperit in Serban un profesionist autentic si un talent: ireprosabil pe parte tehnica, sensibil si personal pe parte artistica! Iarasi remarcabil este modul cum te intelegi si lucrezi cu Serban: o excelenta intelegere a nevoilor clientului si un produs final care pur si simplu nu necesita corectii, ba din contra, place si entuziasmeaza! Bravo, Multumim Serban!