Servicii

 

Filmare

Pentru filmare folosim 2 camere mirrorless full frame Panasonic S5 lansate in 2020, care ofera o calitate superioara a imaginii in format 4k. Camerele au stablizare interna, pot filma slow motion pana la 180 fps si surprind imagini cu adevarat deosebite. Dispunem si de toate accesoriile necesare unei filmari de calitate: lumini, microfoane, gimbal, slider, trepiede si multe altele.

Editare

La editare folosim cele mai noi aplicatii din suita Adobe si incercam sa integram elemente grafice precum si efecte vizuale sau audio, astfel incat materialele realizate de noi sa se alinieze celor mai noi tendinte in domeniu. Editarea presupune destul de multe variabile, din acest motiv si plaja costurilor este destul de larga. Pentru fiecare proiect incercam sa gasim solutiile optime cu ajutorul carora sa obtinem cat mai mult de la bugetul disponibil. Exista multiple solutii si niveluri de cost pentru resursele implicate: timp alocat, templeturi ce trebuie cumparate, voice over sau muzica, astfel incat gasirea solutiilor optime pentru fiecare dintre acestea este foarte importanta.

 
 

Animatii

Putem realiza si animatii 2d (inclusiv whiteboard) de o complexitate medie. In acest moment pentru realizarea animatiilor exista o gama larga de solutii, resurse, aplicatii si template-uri care ne ofera posibilitatea gasirii unei solutii pentru aproape orice nivel de buget.

Voice over

Conform cu specificul fiecarui proiect putem oferi solutii pentru o gama larga de limbi si tonalitati ale vocii. In functie de buget putem oferi servicii simple sau mai complexe si cu diverse optiuni de calitate.

 
 

Drona | filmare aeriana

Putem integra in proiectele noastre si filmari aeriene realizate cu drona la calitate HD si 4k, in conditii avantajoase si cu echipamente standard pentru domeniu.

Bugetul

Pentru fiecare proiect incercam sa obtinem cel mai bun raport calitate/pret deoarece un material video de calitate se poate realiza in multe moduri, iar acest lucru ne da ocazia sa gasim solutii pentru aproape orice nivel de buget. Planificarea, identificarea oportunitatilor si provocarilor, precum si o buna comunicare sunt elemente esentiale care pot aduce beneficii importante atat calitativ cat si din punct de vedere al costurilor.